Erkkiheikkilä Oy

Erkkiheikkilä on infrarakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu Erkki Heikkilän toimesta 1981 Orimattilassa. Yhtiön liikevaihto oli 18 miljoonaa euroa 02/2020 päättyneellä tilikaudella. Yrityksellä on kuutisenkymmentä omaa työntekijää ja se työllistää oman henkilöstön lisäksi kuukausittain kahdestakymmenestä kuuteenkymmeneen aliurakoitsijan työntekijää. Yritys toimii pääsääntöisesti Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson talousalueella. Yrityksellä on toimintaa myös Uudenmaan alueella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Orimattilassa

Erkkiheikkilän toiminta on ketterää ja asiakaslähtöistä. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja arvopohjaista infra- sekä pohjarakentamista kustannustehokkaasti tilaajien tarpeiden mukaisesti. Yrityksellä on käytössä oma nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä asiantuntevat yhteistyökumppanit. Yrityksen arvoissa korostuvat yhdessä tekeminen, rehellisyys ja rohkeus.

Yritykselle on myönnetty Rakentamisen Laatu RALA ry:n sertifiointi laadun- ja toiminnanhallintaan liittyen. Yritys kuuluu Vastuu Group Oy:n hyväksymään ja valvomaan Luotettava Kumppani -rekisteriin.