Erkkiheikkilä Oy

Yritys on tunnettu ja arvostettu infra-alan yritys Etelä-Suomessa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 8,97 miljoonaa ja se työllistää noin 50 alansa ammattilaista ja lukuisia aliurakoitsijoita. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukkaita maanrakennuspalveluita vaativista kokonaisurakoista aina pienempiin tarpeisiin. Yrityksellä on käytössä oma nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä asiantuntevat yhteistyökumppanit. Yrityksen toimipiste sijaitsee Orimattilassa ja toiminta sijoittuu Etelä-Suomeen.

Erkki Heikkilän vuonna 1981 perustaman yrityksen omistus on siirtynyt sukupolvenvaihdoksen myötä lokakuussa 2017 hänen lapsilleen Arttu ja Emma Heikkilälle sekä Emman aviopuolisolle Aku Korhoselle. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä yrityksen toiminimi on muuttunut Maansiirtoliike Erkki Heikkilä Oy:stä Erkkiheikkilä Oy:ksi. Toiminimen vaihdoksen yhteydessä myös yrityksen logo vaihtui.

Yrityksen vetovastuussa toimivat nykyään Arttu Heikkilä ja Aku Korhonen. Arttu toimii yrityksen toimitusjohtajana ja Aku operatiivisena johtajana. Molemmat ovat työskennelleet työnjohtotehtävissä yrityksen palveluksessa jo pitkään ja vetovastuuta on siirretty vähitellen uudelle sukupolvelle ennen sukupolvenvaihdoksen toteuttamista. Yrityksen toiminta on jatkunut sukupolvenvaihdoksen jälkeen entisellään. Erkki Heikkilä jatkaa edelleen yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja päivittäistä työskentelyä yrityksen parissa.